Történetünk

serczli-croissant-208px
icon-2

2014

alapítás éve

icon-4

1

üzem

icon-1

40

alkalmazott

icon-32

48

partnerek száma

Értékeink

Frissesség, sokféleség, szaktudás, minőségirányítás, jó minőségű és egészséges élelmiszerek.

A Pane Magyar Sütőipari Kft-t 2014-ben alapítottuk meg. Üzemünk Gödön található, mely hosszas felújítási és korszerűsítési munkálatok után érte el jelenlegi állapotát. 

serczli-croissant-208px

Célunk

Minőségi és egészséges pékáru előállítása, mely során a modern technológiát ötvözzük a hagyományokkal. Tapasztalataink és a hagyomány azt mutatja, hogy minél természetesebb a termelési folyamat, annál jobb a termékminőség és az ízek.

serczli-croissant-208px

Működésünk előzményei

Megkerestünk több német péküzemet és lehetőségünk nyílt 2015-ben Németországban tölteni néhány hetet, ahol professzionális szinten, nagy mennyiségben állítanak elő kitűnő minőségű termékeket, késleltetett kelesztéses eljárással.

Az állandó magas szintet a kiváló minőségű alapanyagokon kívül a csúcstechnológiájú berendezések teszik lehetővé. Tanulmányi utunkat követően látogatást tettek hazánkban német vendéglátóink, mely során megállapították, hogy hazánkban elmaradott a pékáru kultúra. A technológiát tekintve a következőket mondhatjuk el: a hagyományos technológiát választottuk, melyben a magyar és a német technológiát ötvözzük. A tésztát nem „siettetjük”, hosszú tésztaérést alkalmazunk, kenyereink elkészítése során adalékanyagot nem használunk. Felelős, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásként, folyamatos, stabil munkahelyet biztosítunk közel 30 Munkavállalónkak.

2018. júniusa óta látjuk el partnereinket kenyérfélékkel és leveles pékárukkal. Választékunkat folyamatosan bővítjük a fogyasztói igények és visszajelzések alapján.

Figyelmet fordítunk a társadalmi szerepvállalásra is. Termékeinkkel több iskolai csoportot és alapítványt támogatunk. A gödi lakosság felé termékbemutatót tartottunk, helyi rendezvényeken képviseltetjük magunkat.